Αποστολή εντός Ελλάδας

Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας για παραγγελίες που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τα  50€ πραγματοποιούνται με δωρεάν μεταφορικά, ανεξαρτήτως της ποσότητας της παραγγελίας σας. Η χρέωση για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των  50€ είναι 3,00€ ανά αποστολή. 

Αποστολές στην Κύπρο

Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο είναι στα 10€ και για αγορές πάνω από 150€ τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο είναι δωρεάν.

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Η Πληρωμή με Αντικαταβολή ΔΕΝ απαιτεί χρήση πιστωτικής κάρτας και η εξόφληση γίνεται με μετρητά όταν παραλάβετε το προϊόν (αξία των προϊόντων της παραγγελίας σας) στον εκπρόσωπο της εταιρείας  “ACS Courier” ή “Γενική Ταχυδρομική”.

*Διευκρινήσεις:

Στην περίπτωση της πληρωμής με αντικαταβολή ενδέχεται να επικοινωνήσει εκπρόσωπος μας μαζί σας τηλεφωνικά για επιβεβαίωση των στοιχείων σας και της παραγγελίας. Σε περίπτωση μη απάντησης ή λάθος αριθμού διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση εντός 24 ωρών από την ημέρα της παραγγελίας.

Η επιβάρυνση για πληρωμή με αντικαταβολή για αποστολές εντός Ελλάδας είναι 2,00€

Η πληρωμή με αντικαταβολή ενεργοποιείται μόνο για αγορές άνω των 8 €

Πιθανότατα να σας καλέσουμε για επιβεβαίωση των στοιχείων. Σε περίπτωση μη απάντησης έχουμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την παραγγελία και να αποδεσμευτούν τα προϊοντα που έιχαν παραγγελθεί.

Η πληρωμή με Αντικαταβολή δεν ισχύει για τις αποστολές σε Κύπρο.

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας – Κερδίζετε 3% Έκπτωση στην αγορά σας !

Το menstyle.gr σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς σας παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών μέσω  πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro όλων των ελληνικών και ξένων τραπεζών. Με αυτή την μέθοδο πληρωμής σας κάνουμε έκπτωση 3% στο καλάθι σας.

Aσφάλεια Συναλλαγών

Το menstyle.gr έχει ενσωματώσει τις πλέον σύγχρονες εφαρμογές ασφάλειας που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και την αδιάλειπτη διαθεσιμότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, μέσω Τραπεζικής Μεταφοράς ή μέσω πιστωτικής κάρτας

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Πειραιώς  E-POS” της Τράπεζας Πειραιώς . Με την επιλογή σας για πληρωμή μέσω κάρτας μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς όπου πραγματοποιείται εκεί την καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας σας.

Mε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (έμβασμα)

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό .Στην περίπτωση αυτή πρέπει να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας και να μας αποστείλετε με email ( [email protected] )  την απόδειξη συναλλαγής της τράπεζας εντός 24 ωρών. Στην απόδειξη της κατάθεσης, κρίνεται απαραίτητο να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό παραγγελίας. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση “αναμονής”  έως ότου επιβεβαιωθεί η κατάθεση του ποσού στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς: 

 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

Αριθμός λογαριασμού: 5256-098643-861

IBAN: GR88 0172 2560 0052 5609 8643 861

Δικαιούχος: ΤΟΥΡΝΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

Αριθμός λογαριασμού: 465 0053 1390

IBAN: GR56 0110 4650 0000 4650 0531 390

Δικαιούχος: ΤΟΥΡΝΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

EUROBANK:

Αριθμός λογαριασμού: 0026.0738.03.0201343758

IBAN: GR4202607380000030201343758

Δικαιούχος: ΤΟΥΡΝΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ασφάλεια Συναλλαγών

Το menstyle.gr χρησιμοποιεί πρωτόκολλο ασφαλείας για την πλήρη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Οι τεχνικοί μας ελέγχουν καθημερινά έτσι ώστε όλες οι δικλείδες ασφαλείας να είναι ενημερωμένες.

Πληρωμή με PayPal

Το PayPal είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet. Αρκεί να έχετε λογαριασμό paypal και με την χρήση της χρεωστικής ή πιστώτικης σας κάρτας ολοκληρώνεται την συναλλαγή.

Γιατί είναι ασφαλές το PayPal?
Διότι ο μόνος που γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας μας είναι το ίδιο το PayPal. Η συναλλαγή ολοκληρώνεται αποκλειστικά σε ασφαλές περιβάλλον της PayPal χωρίς να εμπλέκεται κανείς ενδιάμεσος. Έτσι τα στοιχεία των καρτών σας παραμένουν ασφαλή.