Πολιτική επιστροφών

Αλλαγές & Επιστροφές

  • Τα προϊόντα της κατηγορίας εσώρουχα (Μποξεράκια, Σλιπ) ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ούτε γίνονται αλλαγές για λόγους υγιεινής !
  • Για αρχικές παραγγελίες άνω των 50 € η πρώτη αλλαγή είναι Δωρεάν.
  • Έχετε κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε-αλλάξετε το προϊόν που έχετε παραγγείλει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, είτε επειδή δεν σας κάνει το νούμερο είτε επειδή αλλάξατε γνώμη.
  • Σε περίπτωση αλλαγής λόγω ελλαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία από εμάς δεν επιβαρύνεστε το κόστος αποστολής, αναλαμβάνουμε εμείς την επαναποστολή του προϊόντος δωρεάν.
  • Σε περίπτωση που θέλετε αλλαγή στο χρώμα ή στο μέγεθος για την αλλαγή αυτού η επιβάρυνση είναι 4 € ανά φορά συν κόστη αντικαταβολής 2,50 €. Συνιστούμε πριν από κάθε αγορά να συμβουλεύεστε τα μεγεθολόγια του κάθε προϊόντος. Είναι ακριβή και θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό μέγεθος. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Για την επιστροφή / αλλαγή των προϊόντων πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο [email protected], είτε τηλεφωνικά στο 23210 20031. Το menstyle.gr θα επεξεργαστεί το αίτημα επιστροφής / αλλαγής της παραγγελίας σας και θα δεσμεύσει το προϊόν που επιλέξατε για την αλλαγή σας. Κατόπιν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι αποστέλλουμε την αλλαγή. Εσείς θα πρέπει να συσκευάσετε το προϊόν προς αλλαγή και κατά την παράδοση του νέου πακέτου δίνεται πίσω το παλιό στην αρχική του συσκευασία( ανταλλαγή με τον κούριερ).

Επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε το προϊόν μπορείτε να το επιστρέψετε εντός εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Η επιστροφή γίνεται εφόσον λάβουμε το προϊόν πίσω και στην αρχική του κατάσταση με πλήρη συσκευασία.

  • Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με χρήση κάρτας τα χρήματα θα πιστωθούν εντός 7 εργάσιμων ημερών στην κάρτα σας.
  • Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με αντικαταβολή θα σας ζητήσουμε να μας δώσετε έναν αριθμό λογαριασμού IBAN όπου και θα πιστωθούν τα χρήματα σε 1-2 εργάσιμες μέρες από την μέρα παραλαβή της επιστροφής του προϊόντος σε μας
  • Σε περίπτωση πληρωμής με Paypal το ποσό επιστρέφετε στο σύνολο σε 1-2 εργάσιμες μέρες από την μέρα που θα παραλάβουμε το προϊόν.
  • Στην περίπτωση της πληρωμής με τραπεζική κατάθεση η επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε 1-2 εργάσιμες μέρες από την μέρα παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Αν τώρα το προϊόν που σας παραδώσαμε είναι ελαττωματικό ή λανθασμένο εκτός από το δικαίωμα αλλαγής μπορείτε να μας ζητήσετε τα χρήματα σας πίσω. Σε κάθε περίπτωση επιβαρυνόμαστε εμείς τα μεταφορικά έξοδα.

Δικαίωμα αλλαγής 

Για να έχετε το δικαίωμα αλλαγής/επιστροφής χρημάτων ενός προϊόντος πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο οι παρακάτω όροι:

1. Μας ενημερώνετε άμεσα  σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή/επιστροφή χρημάτων είτε μέσω email ([email protected]) είτε τηλεφωνικά (23210 20031). Η επιστροφή προϊόντων δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

2. Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση με αυτή που σας τα παραδώσαμε χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης.

3. Το προϊόν πρέπει να έχει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε με την αγορά του προϊόντος.

*Αν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε το αίτημα επιστροφής σας.

*Ο πελάτης-παραλήπτης του δέματος δεν έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει τα προϊόντα πριν υπογράψει ότι παρέλαβε το δέμα, αντίθετα πρέπει να παραλάβει το πακέτο και να γίνει η δοκιμή αργότερα. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν σας κάνει για οποιοδήποτε λόγο θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω mail για την αλλαγή των προϊόντων.

Χρώματα

Σχετικά με τα χρώματα των προϊόντων μας, καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά επειδή οι οθόνες των υπολογιστών ποικίλουν,  πιθανόν να υπάρχει κάποια απόκλιση από το χρώμα που βλέπετε στην οθόνη του υπολογιστή σας σε σχέση με το πραγματικό χρώμα.