Αναλυτικές πληροφορίς για τους τρόπους αποστολής του e-shop μας.

Υπηρεσία BOX NOW

Πάρε τον έλεγχο της παραγγελίας σου. Παρέλαβε την ώρα που θέλεις εσύ από τα επιλεγμένα σημεία τοποθέτησης των BOX NOW Lockers . Η οικονομικότερη λύση στα μεταφορικά έξοδα.

Παράλαβε το γρήγορα: Την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε όλη την Ελλάδα

Κόστος γνωριμίας 1 € ανά αποστολή

1700+ lockers πανελλαδικά, επιλέγετε το κοντινότερο σε εσάς locker κατά την διαδικασία του ταμείου(check out)

📦 🇬🇷Αποστολές εντός Ελλάδας

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών “ACS” , “Γενική Ταχυδρομικη”, “Courier Center”, σας δίνετε η επιλογή της κούριερ κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση γίνεται σε 1 – 3 εργάσιμες μέρες από την μέρα αποστολής. Η αποστολή σε δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να διαρκέσει και έως 7 εργάσιμες μέρες να παραδοθεί. Σε νησιωτικούς προορισμούς η παράδοση γίνεται από 1-3 εργάσιμες. Κόστος μεταφορικών 3,50 € Πανελλαδικά.

Αν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε  τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση κατά την διαδικασία καταχώρησης των στοιχείων σας.

Κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης πληρωμής σας δίνεται δυνατότητα να επιλέξετε ποια κούριερ επιθυμείτε. Τίθετε όμως στην δική μας επιλογή η τελική απόφαση για την κούριερ αναλόγως αν η περιόχη σας θεωρείτε δυσπρόσιτη.

Παραλαβή από τα καταστήματα της Γενικής Ταχυδρομικής με μικρότερη χρέωση. (D2SP)

Σας δίνεται η δυνατότητα με μικρότερη χρέωση μεταφορικών η παραλαβή της παραγγελίας σας από το τοπικό κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής της περιοχής σας. Οταν το δέμα σας φτάσει στο τοπικό σας κατάστημα σας αποστέλλεται sms ή viber με τη διεύθυνση του καταστήματος για να περάσετε να το παραλάβετε οι ίδιοι.

Μόλις αποσταλεί η παραγγελία θα ειδοποιηθείτε μέσω email ή και sms με τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε την πορεία του.

🇨🇾Αποστολές στην Κύπρο

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω εμπορευματικής μεταφοράς της “ACS” και η παράδοση γίνεται σε 5-7 εργάσιμες μέρες με κόστος 10 €

Αν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε  τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση κατά την διαδικασία καταχώρησης των στοιχείων σας.

🛍️ Παραλαβή από το κατάστημα

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα μας (δωρεάν παραλαβή) που βρίσκεται στις Σέρρες, Εδέσσης 29. Με την επιλογή αυτή κάνετε κράτηση του προϊόντος και έχετε την δυνατότητα να την παραλάβετε εντός 4 ημερών. Μετά το πέρας αυτών των ημερών η παραγγελία ακυρώνεται και το προϊόν διατίθεται ξανά προς πώληση.

⌛ Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Σκοπός του menstyle.gr είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών. Μέλημα μας είναι η γρήγορη παράδοση των προϊόντων σας.

Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται  από την εταιρεία μας την ίδια ημέρα εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 14:00 (Σάββατο έως 13:00) και δεν υπάρχει άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. ανάγκη ταυτοποίησης-επιβεβαίωσης των στοιχείων του πελάτη, αναμονή πληρωμής στην περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης)

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών  είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες σε όλη την Ελλάδα εκτός δυσπρόσιτων περιοχών. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση είναι 3-7 εργάσιμες μέρες. Σε περιπτώσεις κακών καιρικών συνθηκών ή ανωτέρας βίας οι παραγγελίες ενδέχεται να καθυστερήσουν στην παράδοση και αυτά εξαρτώνεται αποκλειστικά από τις εταιρίες ταχυμεταφορών.

*Διευκρινήσεις: 

Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.